Back to All Events

Historiallisen miekkailun alkeiskurssi, Oulu


  • Saaristonkatu 22 Oulu, 90100 Finland (map)

Oulun Miekkailuseura järjestää historiallisen miekkailun alkeiskurssin, joka alkaa tiistaina 26.1. klo 19:30.

Alkeiskurssin aikana tutustutaan 1400-luvun alussa eläneen Fiore dei Liberin miekkailuoppaaseen nimeltä Fior di Battaglia (Taistelun Kukka). Kurssilla opitaan perusteet pitkämiekalla miekkailusta alkaen varoasennoista aina vapaamiekkailuun asti. Pitkämiekan lisäksi kurssilla opetellaan tikarin käyttöä.

Kurssi kestää kahdeksan viikkoa ja harjoituksia on kaksi kertaa viikossa: tiistaisin klo 19:30-21:00 ja sunnuntaisin 15:00-16:30.

Kurssin normaalihinta on 100e, opiskelijoille 80e ja korkeakoululiikunnan SporttiPassilla 50e. Ilmoittautuminen Oulun Miekkailuseuran nettisivujen kautta tai sähköpostiosoitteeseen miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi

Mukaan tarvitset sisäpelikengät, pitkälahkeiset treenihousut, t-paidan ja juomapullon.

Tervetuloa terävään seuraan!