Longpoint käynnissä, finaalista livestream

Tänä viikonloppuna Yhdysvaltojen Marylandissä lähtee Longpoint-tapahtuma käyntiin. Tapahtumassa on sekä workshopeja, luentoja, että myös marraskuisen swordfishin ohella yksi maailman arvovaltaisimmista HEMA-turnauksista. Yhteensä eri turnauksiin osallistujia on ilmoittautunut 217.

Suomalaisista läsnä ovat Eliisa Keskinen (naisten pitkämiekka), Timo Kuusama (avoin pitkämiekka) sekä Kristian Ruokonen (avoin pitkämiekka, rapiiri ja tikari, miekka ja kupura. 

Rapiirin ja tikarin finaaliin ovat selviytynet NHFL:stä hyvinkin tuttuja nimiä: kullasta taistelevat Axel Petterson (SWE) ja Kristine Kronsmo (NOR), kun taas pronssiottelussa nähdään Kristofer Stanson (SWE) sekä Rob Runacres (UK). 

Finaali lähetetään livestream lauantain ja sunnuntain välisenä yönä suomen aikaa. Finaali tullaan näkemään youtuben kautta. Lisätietoja löytyy Facebook-eventistä.