Back to All Events

Miekkailupäivät Kuopiossa 3.-4.10.2015


  • 44 Kauppakatu 70110 Finland (map)

Kulttuurikilta Schranken järjestää miekkailuviikonlopun Kuopiossa 3.-4.10.15. Tapahtuma on avoin kaikille historiallisten kamppailulajien harrastajille ja aiheesta kiinnostuneille. Ohjelma koostuu erilaisista keskiajan ja renessanssin aseista käsittelevistä työpajoista

Ohjelma soveltuu myös aloittelijoille. Tervetuloa tutustumaan lajiin! Tule testaamaan pitkämiekkaa, messeriä, sauvaa, rapiiria ja tikaria, tai noista vaikka vain juuri sitä asetta, joka erityisesti kiinnostaa. Jos miekkailuinnostus iskee, lajia pääsee harrastamaan Pohjois-Savossa Savon Historiallisen Miekkailun Seurassa Kuopiossa ja Varkaudessa.

Lisää tietoa ja ilmoittautumisohjeet täällä: https://schranken.wordpress.com/2015/08/30/miekkailupaivat-kuopiossa-3-4-10-2015/

Earlier Event: September 19
Rapiiriseminaari, Turku