Back to All Events

Helsinki Bolognese Open

EHMS will be hosting the third annual open sidesword competition on the 21st of November. Helsinki Bolognese Open 2015, held at the EHMS training hall, welcomes all fencers practicing Bolognese sidesword or other single-handed sword styles to test their skills in combat with the sword alone and with sword and dagger.
The registration to the competition will open soon and more information will follow. Mark the date and stay tuned!
---------------------------
Miekkailuseura EHMS järjestää kolmannen vuosittaisen sivumiekkakilpailun marraskuun 21. päivänä. Helsinki Bolognese Open 2015 pidetään EHMS:n omalla salilla. Kaikki Bolognalaisen miekkailun ja muiden yhden käden miekkailutyylien harrastajat ovat tervetulleita ottamaan osaa pelkällä miekalla sekä miekalla ja tikarilla käytäviin kilpailuihin.
Ilmoittautuminen avataan pian ja lisää tietoa on tulossa. Merkitkää päivämäärä ylös jo nyt!

 

Facebook-tapahtumasta lisätietoja.

Earlier Event: November 14
Messer Seminar, Helsinki
Later Event: November 28
Sword & Buckler Seminar, Helsinki