Back to All Events

Luca Dazi: Miekka ja tikari, Helsinki


Italian suurimman bolognalaisen miekkailun koulun Sala d’Arme Achille Marozzon ohjaaja Luca Dazi tulee pitämään seminaarin yhdestä renessanssin suosituimmasta aseyhdistelmästä, miekasta ja tikarista.

Luca Dazi on erittäin kokenut miekkailija joka on opettanut kotimaansa lisäksi tapahtumissa ympäri Eurooppaa. Seminaarissa Luca yhdistää tietonsa bolognalaisesta miekkailusta laajaan tuntemukseensa lukuisista muista 1500-luvun Italian miekkailutyyleistä.

Seminaari soveltuu yhtälailla aloittelijoille kuin kokeneemmillekin miekkailun harrastajille, tai muiden kamppailulajien harrastajille jotka ovat kiinnostuneet oppimaan sen monipuolisen, tyylikkään ja tehokkaan aseyhdistelmän, jota miekka ja tikari edustaa.

Seminaari pidetään 25. ja 26. huhtikuuta 2015. Osallistuminen maksaa 60 euroa yhdeltä ja 90 euroa kahdelta päivältä. Mikäli et pääse osallistumaan molempiin päiviin, suosittelemme osallistumista lauantain harjoituksiin.

Seminaarille mukaan tarvitset mieluiten oman yhden käden miekan, tikarin ja maskin. Mikäli tarvitset lainavarusteita, mainitse asiasta ilmottautumisen yhteydessä. Pyrimme järjestämään osallistujille tarvittavat välineet harjoittelua varten mahdollisuuksien mukaan.

Seminaari pidetään pääkaupunkiseudulla, mutta lopullinen sijainti ilmoitetaan myöhemmin.

Opetus pidetään englanninkielisenä.