Back to All Events

Sparrileiri, Jyväskylä


  • 7 Onkapannu 40700 Finland (map)

Jyväskylän avoin sparrileiri tekee paluun!

Leirin tarkoitus on kasata yhteen historiallisen miekkailun harrastajia ympäri Suomen yhden katon alle miekkailemaan ja vaihtamaan ajatuksia ystävällisessä hengessä. Leirille osallistuminen ei edellytä pitkää kokemusta miekkailusta – jokainen voi miekkailla omalla tasollaan ja tavallaan. Täällä on hyvä tilaisuus tutustua muihin miekkailijoihin ja hankkia kokemusta.

Leiri järjestetään 19.-20.3.2016 Savelan Taistelulajikeskuksella, Onkapannu 7:ssä. Salilla on runsaasti parkkitilaa, suihkut sekä sauna. Vierailijat voivat yöpyä salilla ja salin ovet aukeavat jo perjantai-iltana.

Leirimaksu koko viikonlopulta on 20e. Maksun voi suorittaa ennen leiriä tilille

Jyväskylän historiallisen miekkailun seura ry

IBAN: FI25 4600 0010 6374 82

Ilmoittautuminen leirille onnistuu alla olevalla lomakkeella

Earlier Event: March 5
Fiore Dagger Seminar