Back to All Events

Bolognalainen miekkailu, Ilkka Hartikainen, Turku

  • Topeliuksen Koulu 10 Pakkarinkatu Turku, 20100 Finland (map)

Ilkka Hartikainen (EHMS) vetää Turussa yksipäiväsen seminaarin aiheesta Bolognalainen miekkailu. Työpaja sopii paitsi niille jotka ovat aiemmin Bolognalaista miekkailua harrastaneet, niin myös niille joilla on aiempaa kokemusta jostain miekkailusta ja joita kiinnostaisi tutustua 1500-lukulaiseen miekkailutyyliin. 

Työpaja kestää yhdestä viiteen. Välissä on lyhyt lounastauko. Mukaan kannattaa ottaa liikuntavälineet, sekä miekkailuvälineet (suojavarusteet mukaanlukien). Lainamiekkoja ja -maskeja on tarjolla rajoitetusti, joten jos tarvitset sellaista, hihkaise niin tiedämme varata niitä lisää. 

Paikkana on Topeliuksen koulutalon liikuntasali, Pakkarinkatu 10. 

Hinnasto:

  • THMS Bolognalaisen miekkailun alkeiskurssin maksaneet: 0e
  • THMS-jäsenet: 15e
  • Muut: 30e

Ilmoittautumislomake löytyy tapahtuman sivuilta: http://thms.fi/17-4-2016-bolognainen-miekkailu-ilkka-hartikainen/

Earlier Event: March 19
Sparrileiri, Jyväskylä